Op zoek naar workshop?

workshop
Workshops GrachtenAtelier Utrecht.
Het GrachtenAtelier organiseert de leukste en meest diverse workshops in de prachtige werfkelders. We bieden een ruime keuze aan workshops voor bedrij.
Workshops Zakelijk flirten en Persoonlijk flirten FlirtCompany.
Workshop flitstechnieken cursus flitsfotografie.
Over Sonja van Driel. flitsworkshop van een dag uitgebreid en diepgaand. Voor velen is de reportageflitser een ondoorgrondelijk apparaat. Maar na een heldere uitleg van de schijnbare complexiteit blijkt de werking van het flitslicht vrij logisch. Deze workshop blinkt uit in doorzichtigheid en is opgezet met het doel om grip te krijgen op je reportageflitser. De vele oefeningen zorgen ervoor dat het niet bij theorie blijft het geleerde wordt direct in praktijk gebracht.
workshops De Lindehof Quiltstoffen Knutselmaterialen Creatieve workshops.
Ben je op zoek naar een leuke workshop op een gezellige locatie dan is de Lindehof misschien wel wat voor jouw. Onze workshops zijn leuk en betaalbaar en er is meer dan voldoende keus.
Home Medical Workshop.
Opgericht in 1957 heeft Medical Workshop zich in al die jaren ontwikkeld tot dé totaalleverancier binnen de oogheelkunde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 4.000 artikelen variërend van disposables en chirurgisch instrumentarium tot oogheelkundige units en OCT's. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u altijd voorzien van een goed advies en een goed product. Sinds kort kunt u ook weer voor IOL's bij Medical Workshop terecht! Neem contact met ons op. Exclusief bij medical workshop. NU OOK INTRA OCULAIRE LENZEN.
Biociden workshop.
To benefit most from the workshop basic knowledge on biocidal product regulations is recommended. The workshop will be held in English. For more details on the workshop schedule see the programme below. The workshop will begin at 10.00 h. registration opens at 9.30 h. For each topic there will be adequate time allotted for discussion. The afternoon will end with a networking reception. The fee for this workshop is 695 per participant. If you would like to participate please fill out the registration form and return it by March 4 2016. Please note that attendance is limited to a maximum of 25 participants per workshop.
Workshops over kennisbescherming RVO.nl.
Wilt u meer weten over het beschermen of het geheimhouden van uw product? Of wilt u weten hoe u met octrooi-informatie tijd en geld kunt besparenOctrooicentrum Nederland geeft op verschillende locaties in het land diverse gratis workshops.Praktisch en interactiefPraktische voorbeelden en theorie wisselen elkaar af in de interactieve workshops. Onze octrooiadviseurs helpen u hiermee om tijd en geld te besparen bij uw innovatieproces. We werken in groepen van maximaal 20 personen.
Workshops Universiteit van Amsterdam.
Workshop Heideggers wijsgerige antisemitisme. In recent gepubliceerde Schwarze Hefte daterende uit de jaren na 1938 doet Heidegger uitspraken waarvan de antisemitische lading op het eerste gezicht wel duidelijk is. In een speciaal aan de kwestie gewijde. Weet je nog niet wat je wilt studeren? Of twijfel je aan je studiekeuze? Onderzoek waar je interesses liggen onder begeleiding van een studiekeuzeadviseur. De workshop helpt je gestructureerd te denken over je.
Workshops Look good feel better.
Een haarwerker/kapper laat zien welke mogelijkheden pruiken bieden en er is gelegenheid te experimenteren met sjaals en andere alternatieven. Na de workshop krijgt men een tasje met cosmeticaproducten mee naar huis. De workshops zijn bestemd voor de eigen patiënten van het betreffende ziekenhuis. Klik hier voor een alfabetisch overzicht van de ziekenhuizen waar de workshops Look Good.Feel Better reeds wordt georganiseerd en klik hier voor een overzicht van de workshopdata t/m juni 2016. Meer informatie ontvangen over de organisatie van de workshops Look Good.Feel Better? Neem dan contact met ons op via 030-6971511 of via info@lookgoodfeelbetter.nl. Zoek bij u in de buurt! Alkmaar Medisch Centrum Alkmaar. Secretariaat dagbehandeling oncologie MCA.

Contacteer ons