Zoeken naar workshop amsterdam

workshop amsterdam
Workshop bedrijfsuitje vrijgezellenfeest.
Onze workshops in Amsterdam zijn ludiek actief of gewoon gezellig en leuk! De meeste workshops worden in een Amsterdamse kroeg gehouden maar kunnen ook op.
Fun workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
In de categorie fun workshops in Amsterdam heeft Workshoppen.nl voor u de leukste workshops uit ons complete aanbod in de hoofdstad geselecteerd. De workshops hebben één belangrijke overeenkomst en dat is lachen.
Vrijgezellenfeest Amsterdam of workshop 15 tot 75 p.p.
Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment van Onemotion. Onemotion staat niet stil en staat open voor nieuwe workshops en uitbreiding. Van visagie een wijn proeverij in Amsterdam tot een graffiti workshop in Amsterdam. In vele diverse steden en omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in de prachtige stad Amsterdam. Kies je voor het tekenen van een naaktmodel of sla je liever een balletje tijdens een golfclinic? Van actief en creatief tot passief. Ben jij nu een aanbieder van 1 van deze workshops of 1 van de andere uitjes die Onemotion o.a. op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Creatieve workshops in Amsterdam Puur Amsterdam.
Vergaderruimte de Grote Werf.
Bloomon Workshop Amsterdam 29 juli 2017 Tickets zat 29 jul. 2017 om 1100 Eventbrite.
Contact opnemen met de organisator van het evenement. Bloomon Workshop Amsterdam 29 juli 2017. Venster Acties en details. Bloomon Workshop Amsterdam 29 juli 2017. za 29 juli 2017 1100 1800 CEST. za 29 juli 2017. Kaart bekijken Kaart bekijken. Verbinding maken met Facebook. Vrienden die aanwezig zijn. Vrienden die aanwezig zijn. Vrienden die aanwezig zijn. Kan geen verbinding maken. Beschrijving van het evenement.
cursus workshop.
Ter afsluiting bezoeken we s avonds gezamenlijk de voorstelling. datum za 15 april 2017. inloop vanaf 1145 infohal van de SSBA Leidseplein 26 Amsterdam. voorstelling 1900 23.30 430 incl. kosten 5250 / 4250 p.p. combinatiekaart dagprogramma 1e rang kaart voorstelling. bestellen klik hier om online te bestellen. meer info Marije Wiggers 020 795 99 42 marije@tga.nl. Ter voorbereiding op de workshop vragen we je om een tekst klik hier uit het hoofd te leren. CREA Weekendworkshop bij TA. Het hele weekend werk je aan scènes uit een voorstelling van TA en bezoek je samen de desbetreffende voorstelling in de Stadsschouwburg. Je wordt begeleid door een TA-docent die alle ins en outs van de voorstelling kent.
Wijncursussen workshops in Amsterdam Het Wijninstituut.
Meer leren over wijn uw wijnkennis opfrissen of de ambitie om vinoloog te worden? Kies dan voor een wijncursus van Het Wijninstituut. Met een breed aanbod aan wijncursussen en een slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde komt u bij ons alles te weten over wijn. Het Wijninstituut biedt landelijk erkende wijncursussen variërend van cursussen van één avond tot opleidingen van een jaar. Ook in Amsterdam verzorgen wij diverse wijncursussen op de locatie van de Hogere Hotelschool Amsterdam aan de Jan Evertsenstraat 171.
Workshops Wildernis.
Kosten 20 euro inclusief koffie/thee. Meer weten of je direct inschrijven www.workshops.mamabotanica.nl. Zaterdag 11 november aanvang 13.00 uur op locatie. Plantenpotje van keramiek maken. LET OP deze workshop vind plaats op locatie buiten Amsterdam. Maak je eigen bloempot van keramiek steengoed. Samen met keramist en Wildernis collega Rena Studio Hear Hear ga je aan de slag met een van de basis technieken van het handwerken met klei. Zie hoe een bonk klei met wat moeite en aandacht transformeert tot een cilinder potje. De workshop is perfect voor beginners. Het gebruik van gereedschap en klei is inbegrepen. Na de workshop worden de potjes gebakken geglazuurd met een glazuur naar keuze en nogmaals gebakken door Rena.
Fotografie workshop NDSM-terrein Amsterdam-Noord Creatief Tekenen en schilderen Boekbinden en papier Sieraden Naaien haken en breien Fotografie Eten en drinken Body mind Volksuniversiteit Amsterdam het cursuscentrum voor kennis creativiteit kunst en cultuu

Contacteer ons