Resultaten voor workshop amsterdam

workshop amsterdam
Wokshop bon in Amsterdam: Kortingen tot 70% op workshops in Amsterdam GROUPON.nl.
Kies een workshop in Amsterdam naar keuze, want dankzij deze kortingsbon is dat vandaag extra voordelig. Laat de drukte van de stad even helemaal achter je en geniet van een workshop pottenbakken, innerlijke rust of een andere workshop in Amsterdam.
Workshop Amsterdam Pink Pepper verzorgt meer dan 80 workshops in Amsterdam.
Ook zijn er in Amsterdam genoeg musea te bezoeken. Zo is er het Rijksmuseum, waar elk jaar miljoenen bezoekers komen, het Anne Frank museum en het Body Worlds museum. Heb je een vrijgezellenfeest Amsterdam, of wil je een workshop in Amsterdam organiseren?
Workshops in Amsterdam met maximaal effect Puur Amsterdam.
Bekijk de categorie├źn en kies uw favoriet. Alle workshops zijn leuk! Komt u er niet uit? Bel ons op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de leukste workshop voor uw gezelschap. De workshops organiseren we op meerdere plekken in de Amsterdam en kunnen we daarom perfect laten aansluiten bij andere activiteiten.
Workshops Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogiek en Onderwijskunde. Lezingen, debatten, afscheidscolleges. Resultaten 1 12 van 12. 15 okt 2015. Workshop Heideggers wijsgerige antisemitisme. 13.00 15.00 Workshop.
EFT workshop Amsterdam.
EFT Workshop Amsterdam. Priv├ę les is mogelijk, ook in combinatie met de online training EFT Thuis toepassen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. EFT Basis I. 1-daagse basis EFT workshop: In deze EFT workshop, leer je de basis van EFT, zodat je zelf thuis kan kloppen op fysieke en emotionele klachten met EFT.
Loslaten met mindfulness workshop Coaching Amsterdam, IJburg, Leidsche Rijn, coaching onzekerheid en Mindfulness.
De investering is 20. De workshop is op een rustige locatie aan de rand Amsterdam, waar je gratis kunt parkeren. Ook goed met OV te bereiken. De workshop is inclusief thee, water en koekjes. Informatie over data en beschikbaarheid kun je opvragen via lisette@hartziel.nl. Geef je op voor de workshop via info@hartziel.nl ovv Mindfulness Amsterdam.
Workshops Wildernis.
LET OP, deze workshop vind plaats op locatie buiten Amsterdam. Maak je eigen bloempot van keramiek steengoed. Samen met keramist en Wildernis collega Rena Studio Hear Hear ga je aan de slag met een van de basis technieken van het handwerken met klei.
Kokedama workshop, Amsterdam Barts BoekjeBarts Boekje.
Leuk voor jezelf zon Kokedama en je zit het komende jaar gebakken wat verjaardagscadeaus geven betreft. Kokedama workshop 28 augustus 2016, We Smell The Rain, The Hoxton Amsterdam. Amsterdam Kokedama Kokedama workshop Nina The Hoxton We Smell The Rain. Pop-up top 9 Amsterdam.
ICEMAN Trainingen Amsterdam Workshops in de Wim Hof Methode.
14 Feb 2016 Workshop. 27 feb 2016 Workshop. 28 feb 2016 Workshop. 20 Mrt 2016 workshop. 13 Mrt 2016 workshop. 10 April 2016 Workshop. Verdiepingsweekend 3 of 4 dagen. Verdiepingsweekenden vinden plaats buiten Amsterdam, bijvoorbeeld in de Ardennen of op Terschelling.

Contacteer ons