Resultaten voor workshop voor 2

workshop voor 2
de allerleukste workshops Zizi workshops Waalwijk Brabant.
Vervolgens doen we er 2 schaaltjes bij die we gaan schilderen met porseleinverf. Oooooh en iedereen kan het. Ook een leuke workshop voor mannen. Deze workshop duurt 2 1/2 uur en is te reserveren vanaf 2 personen.Kosten zijn 3295, p.p.
Creatief.nl creatieve workshops en uitjes vanaf 2 personen.
Wat hebben wij enorm genoten van de workshop werken met zilver. Echt enorm verrassend had echt geen idee dat ik in een aantal uurtjes al dit resultaat zou hebben. groetjes en bedankt van johanna. creatieve workshops en uitjes vanaf 2 personen. Bezoek kunstenaars thuis. Op verschillende plaatsen in Nederland is het mogelijk kunstenaars thuis te bezoeken en samen aan de slag te gaan. Alle denkbare workshops, combinaties en arrangementen zijn mogelijk. Van beeldhouwen tot samen koken, objecten maken, werken met brons of keramiek, zilveren sieraden maken, portret tekenen, boetseren of een schilderij maken, fotografie, buikdansen, salsa, tango, het tekenen van een naaktmodel en nog veel meer. Voor een impressie van een van de vele locaties.
Workshop deugden Dolfijn Wellness Yoga lessen, coaching en workshops in Amsterdam.
Dag 2: Persoonlijke groei: naar een dieper inzicht in jezelf. Na deelname ontvang je het internationale Deugdencertificaat. Deze workshop is voor ouders en professionals zoals kinderyogadocenten, die op ontspannen en diepgaande wijze hun kennis en kunde in de omgang met kinderen en anderen willen verbreden.
Massageworkshop Workshop massage Leren Masseren.
Niveau van de les: MBO-niveau. Aantal docentcontacturen: circa 2 uur. Workshop voor vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Een ontspannende workshop die je kunt volgen voorafgaand aan een high tea, een borrel of een etentje. Voor als jullie ook eens de fijne kneepjes van het vak willen leren!
Workshops Hightea.
Tijdens de workshop staat er een snaaipotje op tafel en tussentijds is er tijd voor koffie/thee en heerlijke koek. 25, UUR-workshop Krans" met paraffinedecoratie" 1995., vanaf 2 personen. De tafel ligt vol met natuurlijke materialen om de krans te vullen en er zijn verschillende vormen paraffinedecoraties, deze mag je zelf ingieten en aan het eind van de workshop bevestigen op de krans.
Workshop SOS-2-NL: SchrijvenNL.
Klik op deze link voor inhoud en programma Workshop SOS-2-NL Workshop SOS-2-NL.docx 78129. Ook is het mogelijk om de workshop op lokatie te verzorgen in company. Bijvoorbeeld binnen een IOF avond, regiogroep of leraren bijscholingsdag. Mail uw wensen of vragen naar SOS.2.NL@gmail.com.
Workshops Massage Harmony Eindhoven.
Site Navigation Skip. Workshop voor 2 personen. Kom langs met je partner voor een gezellige middag of dagdeel massage ontvangen en geven. In een vier uur durende workshop krijg je allebei verschillende weldadige ontspannende massages door de trainer én door je partner en leer je deze zelf te geven.
Plaatsen Volksuniversiteit Veenendaal.
1 workshop van 5 uur. Prijs: 5700, plus 1500, materiaalkosten te betalen tijdens de workshop. Klik hier voor aanvullende informatie. Deze activiteit is gepland, u kunt zich inschrijven. Op dinsdag 20 februari 2018 van 1930: uur tot 2130: uur. 1 workshop van 2 uur.
Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans. Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans.
Lesdagen tijden in overleg. De Workshop Partnermassage kun je per 2 personen boeken bij Praktijk LotusBalans. Het is een workshop exclusief voor jou en je partner. De workshop duurt totaal 5 uur exclusief pauzes en ruimte voor vragen en kun je volgen op het moment dat jullie het beste uitkomt.

Contacteer ons