Resultaten voor workshop voor 2

workshop voor 2
Workshop bonbons maken.
Het eindresultaat mag er zijn een goedgevulde bonbon naar eigen smaak! De bonbons worden met behulp van ouderwetse mallen gemaakt dus je leert op de meest ambachtelijke vorm de chocolade te verwerken. Workshop bonbons voor 2 personen Amersfoort. U leert op ambachtelijke wijze stap voor stap gevulde bonbons te maken. We maken gebruikt van kwaliteitschocolade van Callebaut. Keuze uit heerlijke vullingsmaken diverse likeuren siropen en aromas. U maakt pindarotsjes flikken en andere chocolade creaties. Iedere deelnemer gaat met een bonbondoosje vol heerlijke bonbons en andere chocolade naar huis. Tijd Circa twee en een half uur. Aantal personen vanaf 1 persoon. Prijs 3500 per persoon incl. Inclusief koffie/thee met wat lekkers en een bonbondoosje zelfgemaakte bonbons en chocolade lekkernijen.
creatieve workshops vanaf 2 personen twee personen.
Natuurlijk kun je ook een workshop boeken voor een vrijgezellenfeestje uitje met collega's of voor je familiedag. Tot ziens bij Kreactief Harderwijk. Klik hier voor een aanvraag of meer informatie. Workshop vanaf 2 personen. EN NOG VEEL MEER. kunsten met je kind. Schilderen à la Hundertwasser. workshop met high tea lunch diner. Kreactief Creatieve Kunstzinnige Workshops uitjes. creatieve workshops vanaf 2 personen 7 dagen per week.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Natuurlijk hebben we ook actieve workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van salsa workshops golfclinics percussie workshops workshop paaldansen graffiti workshop Burlesque workshop dansen en buikdans workshops. Voor de liefhebbers van alcoholische versnaperingen zijn er tenslotte cocktail workshops whisky proeverijen bierproeverijen en wijnproeverijen. Voor een zakelijke workshop kun je kijken op workshop social media. Waar vind ik een workshop in mijn regio? Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je direct meer informatie over alle actieve en creatieve workshops in de regio van jouw voorkeur. We doen er alles aan om ons aanbod op peil te houden maar het kan zo zijn dat een bepaalde workshop momenteel niet beschikbaar is in jouw regio.
Workshop 300 workshops groepsworkshops Workshopgids.
een creatief culinair of. Een leuke creatieve familie. workshop voor uw bruiloft. op locatie in heel Nederland. Is je beste vriendin of zus. een leuk idee om dit met. een workshop te vieren! Welke workshop kiezen jullie in 2017? Hebben jullie altijd al als een echte kunstenaar een schilderij een glasobject een mozaek object sieraden. of een mooi beeldhouwwerk willen maken als een professionele muzikant een muziekinstrument willen. bespelen als een chef-kok heerlijke gerechten willen bereiden of als een chocolatier c.q.
Cursus liefdevol masseren Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Welke massageworkshop zou je willen reserveren? In de ochtend 9.00-12.00 uur. In de middag 12.00-17.00 uur. In de avond 17.00-22.30 uur. Ik begrijp dat bij een reservering korter dan 5 uur voor aanvang een toeslag komt van 25% en dat ik daarbij afzie van een aanbiedingsprijs. Ik begrijp ook dat ik enkel alleen per PIN mijn betaling kan voldoen.
Workshops Chocoladelust.
Meld u direct aan! De open workshop gaat door vanaf 6 aanmeldingen. Bij 6 inschrijvingen gaat deze workshop door! Schrijf u in voor deze workshop.
Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans. Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans.
Exclusief voor jou en je partner. Jullie gezamenlijke ervaring staat centraal dus je masseert elkaar. Anja eigenaresse en masseur van Praktijk LotusBalans geeft deze onderhoudende en unieke privé workshop. De Workshop Partnermassage maakt je stap voor stap vertrouwd met massage. Na de workshop kun je elkaar een weldadige ontspanningsmassage geven. Wellness in je eigen huis! Lees de reacties van andere deelnemers hier. Wat leer je tijdens de Workshop Partnermassage? basiskennis anatomie en fysiologie. massagefilosofie vanuit de 6 zintuigen. massagehouding voor ergonomisch masseren. ontdek je favoriete geur en massageolie met de unieke LotusBalans Zintuigentest. uitleg effecten van massage en massagetechnieken. massage armen en handen voor en achterzijde. massage benen en voeten voor en achterzijde. introductie voet en handreflexologie.
Breda Olala Chocola.
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 18.00. Eerste zondag van de maand 12.00 17.00. Bonbons maken kleine groep. Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van 4 tot en met 7 personen. Altijd al eens wat creatiefs met chocolade willen doen met vriendinnen? Bij Olala Chocola kan het. Voor de mensen die al ervaring hebben met chocolade of graag een uitdaging willen is er de workshop. Wat is een ambachtelijke chocolaterie zonder handgemaakte bonbons?
2995 voor een DJ Workshop van 2 uur inclusief drankje bij DJ Academy in het centrum van Amsterdam waarde 150 / NuDeal.

Contacteer ons