Resultaten voor sushi restaurant amsterdam zuid

sushi restaurant amsterdam zuid
Japans restaurants in Amsterdam IENS.
Restaurant in Amsterdam /. Japans restaurants in Amsterdam. Japans restaurants in Amsterdam. 77 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Sushi, dat nooit gaat vervelen, verrukkelijke yakitori en de oude vertrouwde ramen De Japanse keuken is net een oude koffer waarin de geheimen van de Samoerai bewaard blijven.
De 10 beste Japanse restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Amsterdam als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. Travellers Choice 2016 Winnaar Restaurants. Teppanyaki Restaurant Sazanka. 1 van 126 resultaten. Japans Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Voor een kookprogramma hoef je gee 21/09/2017. Fantastische avond gehad met heerl 17/09/2017. 2 van 126 resultaten. Japans Sushi Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties.
Sapporo japans restaurant Amsterdam Teppanyaki Sushi bar Amsterdam.
Tomo Sushi Japanse Restaurant.
Tomo Sushi is een modern ingericht Japans sushi en grill restaurant en bevindt zich sinds 2000 in het hart van Amsterdam, in de Reguliersdwarsstraat. Tomo Sushi biedt traditionele a la carte gerechten die met de fijnste en verste ingrediënten worden bereid lees meer.
Japans restaurant UMENO Amsterdam.
Toen Umeno in 1978 de deuren opende was het t eerste Japanse restaurant in Nederland. In het authentieke interieur waant men zich in Japan en kan eenieder dagelijks in alle rust genieten van het beste dat de Japanse keuken te bieden heeft.
Genroku Korting bij sushi eten, japans restaurant amsterdam.
Japans Restaurant Amsterdam vers gemaakte sushi. Genroku is een Japans restaurant. Wij serveren een à la carte menu met Japanse specialiteiten, maar ook het ALL YOU CAN EAT concept. Bij ons kunt u dus onbeperkt genieten van de Japanse keuken voor een vaste prijs.
Sushi House Amsterdam.
Voor grotere partijen kunnen wij de sushi voor u opmaken op traditionele schalen die wij in overleg weer bij u komen ophalen. Neemt u voor dergelijke gelegenheden ruim van tevoren contact met ons op om te bezien wat de mogelijkheden zijn. 1079 HH Amsterdam.
Japanse restaurants in Amsterdam Eet.nu.
Hwa Won Japans-Koreaans Restaurant. Japans Nederhoven 13-15, 1083 AM, Amsterdam, Nederland. 2 recensies 0 fans. Jan van Breemenstraat 3, 1056 AB, Amsterdam, Nederland. 2 recensies 0 fans. Japans Gelderlandplein 32-34, 1082 LB, Amsterdam, Nederland. 2 recensies 0 fans. Sushi Willemsstraat 95, 1015 HZ, Amsterdam, Nederland.
Yamazato Japanse haute cuisine Hotel Okura Amsterdam.
Het is wel mogelijk sushi te bestellen in het restaurant. Wij verzoeken u vriendelijk om onze dresscode casual chic in acht te nemen geen slippers, korte broeken of hoofddeksels. Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt 400, per uur.

Contacteer ons