Meer resultaten voor sushi cursus

sushi cursus
Sushiworkshop incl. drankjes Sushi Time Amsterdam WTC Groupon.
Bestel er sushi, eet er sushi, leer er sushi maken of geef er een sushifeestje; het kan allemaal. Sushi Time Amsterdam WTC. Heel erg goede service, ik kon het om 1700: ophalen en om 1700: stond het degelijk klaar en de juiste instructies waren ook gegeven via de website ivm aanbellen enz.
Sushi Workshops Arnhem Ask De Chef.
De sushi workshop is de ideale manier voor het vieren van een vrijgezellenfeest, verjaardag of trouwfeest. Deze sushi workshop in Arnhem is ook in te zetten voor een teambuilding uitje voor bedrijven of sportverenigingen. Je kan kiezen tussen de Basis workshop sushi en de All-inclusive sushi workshop.
Sushi workshop leer zelf sushi maken bij Gaos Events.
Het kan zijn dat je niet van vis houdt. Niks aan de hand, sushi hoeft niet per se met rauwe vis. Aan het begin van de 19e eeuw kreeg de tegenwoordige sushi vorm in Tokio, met verschillende soorten vis, zeevruchten, groente en zeewier.
Sushi workshop Leer zelf Sushi maken Kookles.nl.
Kom zelf sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Kom alleen, met 2 personen of met een groepje.
Sushi workshop bij u thuis!
De supermarkt sushi kwam er absoluut niet goed van af. Bij Rie's' workshop eet u overheerlijke sushi, en nog zelfgemaakt ook! Lekker gezellig met uw vrienden en vriendinnen sushi leren maken. Misschien gaat u uw familie en vrienden wel verrassen met dit overheerlijke Japanse gerecht. Na de cursus / workshop kunt u op traditionele manier zelf sushi maken.
Sushi workshop vanaf 2950, p.p. Thuis of op locatie Sushiworkshop.nl.
Naast onze sushi workshop service, bieden wij veel informatie over wat sushi precies is en hoe je zelf sushi kan maken. Meer informatie over sushi maken hier. Niet gevonden waar je naar opzoek was? Zoeken naar: Zoeken. Sushi bedrijven / sushi chefs aanmelden.
BENTO SUSHI WORKSHOP.
Wat houdt de workshop in? Tijdens de sushi workshop leert u van onze ervaren sushi chefs om verschillende soorten sushi te maken en krijgt u vanzelfsprekend de gelegenheid om tijdens de sushi workshop te kunnen genieten van uw eigengemaakte creaties.
Sushi workshop Eindhoven volgen? Kom naar Culinair Centrum!
Het menu van deze sushi workshop. Het menu van de sushi workshop in Eindhoven zal helemaal in het teken staan van de Japanse keuken. Het voorgerecht bestaat uit 3 4 stuks sushi en sashimis mooi geserveerd op een bordje met divers Japans garnituur erbij zoals verse wasabi en lotuswortel.
Taste of Okura Kookworkshops Hotel Okura Amsterdam.
Lid van Kookworkshops Taste of Okura Reserveer nu uw workshop! De thema's' van de workshops zijn meestal seizoensgebonden, zoals kreeft, champignons of asperges, maar sommige terugkerende workshops zoals onze unieke Wagyu Masterclass kunnen het hele jaar door worden geboekt. U kunt zich individueel of met een kleine groep inschrijven voor onze periodieke kookworkshops.

Contacteer ons