Resultaten voor kookworkshop utrecht 2 personen

kookworkshop utrecht 2 personen
Kookworkshops KEUKENvuur.
Onze workshops duren gemiddeld zon 25 3 uur en zijn al beschikbaar vanaf 35 per persoon exclusief Btw. We kunnen u de kookworkshop op basis van minimaal 10 personen aanbieden voor 4750 per persoon exclusief Btw. Bij een kleiner gezelschap kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden. Contact opnemen Waarom kookworkshop bij keukenvuur? Ideaal voor een teambuilding vrijgezellenfeesten of verjaardagen. Keuze uit een meer dan 20 soorten kookworkshops. Koken onder begeleiding van een professionele chef-kok. Bereiding enkel met verse ingrediënten. Koken in een professionele sfeervolle kookstudio geschikt voor kleine en grotere groepen. Flexibiliteit voor een kookworkshop op eigen locatie. Wij beschikken over het Workshop Keurmerk. Ook geschikt voor grote groepen.
Kookworkshop? Workshop koken in Amsterdam Utrecht Kookles.nl.
Voor meer de diepte in kijk eens op de kooklessen pagina ook daar een nieuw aanbod in 2016! Alleen of met een klein groepje iedereen kan meedoen met een kookworkshop in onze gezellige kookstudio's in Utrecht en Amsterdam. Kookworkshops in Amsterdam Utrecht. In een kookworkshop leer je nieuwe snij en bereidingstechnieken en handige foefjes in de keuken maar het draait vooral om de gezelligheid. Lekker samen kokkerellen genieten van de heerlijke geuren in de keuken en gezellig samen bezig zijn. Volg een kookworkshop bij Kookles.nl en bekijk ons vernieuwde aanbod in de kookagenda! Kookworkshop samen koken lekker eten en vooral veel fun!
Eenmalige kookles met 1-2 of 3 personen Kookstudio Pineapple.
Vervolgens binden wij de schorten voor om zelf aan de slag te gaan. Na een kopje koffie of thee is de kookles rond 2330 uur afgelopen. Liever een workshop volgen? Bij inschrijving van 2 personen gaat een workshop in onze kookstudio al door. Kijk onder workshops wat de mogelijkheden en themas zijn. De gerechten die tijdens deze workshops gemaakt worden neemt u na afloop mee om er thuis lekker van te gaan genieten.
Kookworkshops in Utrecht TIDBITS de heerlijkste hapjes Teamdagen kookworkshops en verhuur werfkelder.
Voor groepen van 6 tot 18 mensen geven we workshops in onze werfkelder over kleinere of grotere groepen overleggen we graag met je. We beginnen onze workshops met een lekker drankje en onze uitleg. Hierna ga je samen onder onze begeleiding aan de gang gaat met het maken van het eten. Wij zijn dol op uitgebreid en gevarieerd eten dus al onze workshops bestaan uit veel verschillende gerechten. Als alles klaar is kun je met zn allen lekker tafelen. De duur van de workshop is inclusief het samen eten van de gemaakte gerechten. De prijzen hieronder zijn inclusief btw begeleiding ruimte drankjes koffie en thee.
Workshop of vrijgezellenfeest Utrecht 15 tot 75 p.p.
High tea workshop Utrecht. Een leuke variant op een kookworkshop in Utrecht is deze High Tea workshop. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Utrecht.
Workshops in Utrecht met maximaal effect Puur Utrecht.
Vergaderruimte De Grote werf. Vergaderlocatie Dak van Amsterdam. Puur Utrecht Oudegracht 304 3511 PK Utrecht. t 030-2145099 e info@puurutrecht.nl.
Bekijk kookworkshop Italiaans bij 18 kookstudio's Chefyourself.
Bekijk en vergelijk 18 kookworkshops Italiaans. Chefyourself helpt je om een goed overzicht te krijgen van het aanbod kookworkshops bij jou in de buurt Chefyourself geeft je een overzicht van Italiaanse kookworkshops bij jou in de buurt. Kies de beste kookstudio op basis van informatie foto's en reviews.
Kookworkshop tapas voor 1 persoon.
Bel Nynke 06 22 36 57 52. Kookworkshop voor 1 persoon. Kookworkshop voor 1 persoon. Gaos Events organiseert voor kleine groepen kookworkshops. En zelfs als je alleen bent kun je bij ons terecht voor een compleet uitje met eten en drinken erbij. Op gezette data organiseren wij deze culinaire uitjes waarop je kunt inschrijven. De volgende kookworkshops zijn beschikbaar Activiteit workshop Tapas maken. Tijdstip zondag 16 augustus om 17.00 uur. Aantal pers mininimaal 8 personen. Locatie Gildehotel Nieuwstraat Deventer. Inhoud ontvangst mèt workshop van ca. sangrìa dessert in stijl.
Kookstudio Restaurant Claar.
Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Natuurlijk houden we rekening met vegetarische eters en eventuele allergieën. Is je groep niet groter dan 25 personen? Dan kun je de kookworkshop volgen in private dining room primo piano. Ben je met meer gasten? Dan vind je diner plaats in het restaurant. De startkosten van een kookworkshop zijn 25000. Ben je met meer dan 25 personen? Dan zijn de startkosten 50000. We rekenen deze bedragen voor onze kok een gastheer of gastvrouw en het gebruik van de keuken en materialen. Daarnaast betaal je voor het eten en drinken. Een viergangenmenu is 3800 per persoon. Een driegangenmenu kost 3250. Voor de drankjes maken we een inschatting.

Contacteer ons