Meer resultaten voor kookworkshop den haag

kookworkshop den haag
Kookworkshop Scheveningen Kookstudio Divertido.
De kookworkshops worden gegeven voor 10-20 personen. Een kookworkshop voor minder dan 10 personen of meer dan 20 personen is op verzoek bespreekbaar. Kookworkshops Scheveningen Den Haag. Groningsestraat 4 2587 RK s-Gravenhage. Telefoonnummer 06 34 35 74 76. Reacties van onze klanten. Super lekker gegeten gezellige ambiance en een hele goede gastvrouw. Wat een super gerechten zeer gewaagd en bijzonder lekker! Goede sfeer en entourage en een top gastvrouw Ilona! Bedankt we komen zeker terug! Wauw wat een mooie plek voor een kookworkshop! Ontzettend leuk en erg lekker gegeten! Super lekkere gezellige kookworkshop gehad! Lekkere recepten lekkere wijn en leuke kokkin! Bedankt voor de gezellige avond!
De Kookfabriek Den Haag De Kookfabriek.
Was vooral gezellig en leuk met Julius als fijne gastheer. Maar het menu was wat aan de traditionele en saaie kant boeuf bourgignon. 2525 KD Den Haag. T 31 70 3888546. ma t/m zo reservering noodzakelijk. gratis tot 18.00 uur. van 18.00 24.00 uur 170 p.u. op 1 minuut lopen. werkdagen tussen 9.00 17.00 uur. Locaties van De Kookfabriek.
Heerlijke kookworkshops in Den Haag.
Kookworkshops Den Haag vindt u op WegmetdeBaas! Wat is er nu gezelliger dan een middag koken met collegas in Den Haag is er voor iedereen wel wat te bedenken. Van de Italiaanse tot de Arabische keuken en alles natuurlijk helemaal biologisch. Stel bijvoorbeeld gezamenlijk met uw collegas en een echte chef-kok uw eigen heerlijke Michelin maaltijd. Kookworkshops Den Haag vindt u op WegmetdeBaas! Wat is er nu gezelliger dan een middag koken met collegas in Den Haag is er voor iedereen wel wat te bedenken.
Kookworkshop Den Haag in Den Haag Groepswijzer.nl.
Indonesische Kookworkshops dichtbij Den Haag.
Kookworkshops dichtbij Den Haag. Indolonka in Voorhout geeft kookworkshops Authentiek Indonesische Rijsttafels voor grote en voor kleine groepen. Op minder dan 20 km van Den Haag. Indonesische Kookworkshops dichtbij Den Haag. De stad waar mijn opa en oma woonden. De plek waar ik het geleerd heb. Door naast mijn opa en oma te staan. Nu kun jij ook authentiek Indonesisch leren koken. Bij mij in de keuken. Je leert in kleine groepjes de heerlijkste Indonesische gerechten maken. Bij voorkeur gebruik ik biologische producten.
Kookstudio. Capo Cucina.
Kookatelier Capo Cucina in Den Haag bestaat sinds 2006. Alles bij Capo Cucina draait om koken en gezelligheid. Zowel de locatie als het eten zijn puur en authentiek. In de gezellige kookstudio wordt u ontvangen voor een workshop proeverij of diner. U bepaalt zelf in hoeverre u wilt meekoken of gewoon gezellig wilt genieten. Bij de bereidingen krijgt u natuurlijk tekst en uitleg in de keuken. Capo Cucina staat garant voor een gezellige culinaire beleving. Romano is de grootste wandelende kookencyclopedie die ik ooit heb gezien. Zijn parate kennis en vaardigheden zijn met recht uniek te noemen. Frank Reef eigenaar Rent-a-chef.
Kookworkshop 5 okt Lekker lunchen zonder brood@Den Haag! Roos Goes Green.
Kookworkshop 5 okt Lekker lunchen zonder brood@Den Haag! 18 september 2014 door roosvanwest Categorie├źn Voeding Workshops Tags kookworkshop gezonde lunch kookworkshop glutenvrij kookworkshop vegetarisch lunch zonder brood. Voor iedereen die graag meer variatie in zn lunch wil minder brood wil eten of helemaal glutenvrij gaat geef ik zondag 5 oktober 2014 weer een workshop Lekker lunchen zonder brood! Dit keer in Den Haag in het sfeervolle biologische en vegetarische restaurant Symbiose.
Eric Jan Fransen KookStudio.
Daarbij wordt u begeleid door een van de beste Patron cuisiniers van Nederland. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
Kookcursus beginners de Kookerij Culinary College.
De Kookerij Culinary College.

Contacteer ons