Op zoek naar sushi rotterdam?

sushi rotterdam
Sushi restaurants in Rotterdam Eet.nu.
Sushi Prins Alexanderlaan 37a 3068 PN Rotterdam Nederland. 78 op schaal 1 10 5 recensies 1 fan 10. Sushi zoals sushi bedoeld is. Sushi Antoine Platekade 1005 3072 ME Rotterdam Nederland. 2 recensies 0 fans 8. Aziatisch Pannekoekstraat 103a 3011 LD Rotterdam Nederland. 85 op schaal 1 10 3 recensies 3 fans. Japans Coolsingel 87a-b 3012 AE Rotterdam Nederland. 82 op schaal 1 10 7 recensies 0 fans.
De lekkerste sushi van Rotterdam Sushi Point.
40 stuks Ibiza Uramaki Uramaki California Uramaki Tempura Ebi Ibiza Maki Maki komkommer Nigiri Ibiza Nigiri tonijn. De lekkerste sushi van Rotterdam. Heeft u trek in sushi in Rotterdam? Wilt u gezond eten? Genieten verse vis en wasabi? Dan gaat u naar Sushi Point. Want hier vindt u de authentieke kwaliteit van sushi verwerkt in moderne en uitdagende creaties. Even smaakvol als kleurrijk zijn deze feestelijke hapjes. Bekijk de foto's maar en oordeel zelf. Bestel en ervaar hoe avontuurlijk en heerlijk onze sushi is. U vindt hier o.a. een en tweepersoons-menu's en speciale menu's voor kinderen of feesten.
Sushi Restaurant Rotterdam Shiki Sushi Lounge.
Er bevindt een gemeentelijk parkeergarage direct naast ons pand op loopafstand waar u gemakkelijk uw auto kunt parkeren. Klik hier voor meer informatie over de parkeertarieven. Prins Alexanderlaan 37A 3068 PN Rotterdam. 010 72 00 856.
De Buik van.
De Buik van Rotterdam is een onafhankelijk journalistiek platform dat is gewijd aan de bloeiende foodcultuur in onze stad.
Sushi-rollers gearresteerd wegens fraudeBinnenland Telegraaf.nl.
Tijd voor een abonnement! De FIOD doet een inval bij een populaire sushi-keten in Rotterdam. Sushi-rollers gearresteerd wegens fraude. 18 APR 2017 Bart Mos. ROTTERDAM De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft dinsdag twee eigenaren van een populaire sushi-keten in Rotterdam gearresteerd op verdenking van belastingfraude. De fraude werd gepleegd door omzetgegevens te wissen uit het kassasysteem van een van de Rotterdamse vestigingen van het restaurant. Vermoedelijk werd dit gedaan om de werkelijke omzet van de drukbezochte sushi-tent af te romen. Binnen één jaar zouden zij op deze manier voor een half miljoen euro aan belasting hebben ontdoken bij deze vestiging.
Rotterdam Ahoy Agenda.
Home / Agenda / Publieksbeurs/-event / Sushi Festival Rotterdam. 9 en 10 september 2017. The biggest sushi festival in Europe! Plaats dit event in mijn agenda Het grootste Sushi Festival van Europa gaat plaats vinden in Rotterdam Ahoy! Het festival heeft dit jaar zoveel leuks en lekkers te bieden Denk hierbij aan allerlei verschillende soorten creatieve sushi naast de authentieke Sushi Donuts Sushi Burgers Sushi Lollipops Japanse poffertjes Japanse pannekoeken heerlijke cocktails Oosterse thee/ koffie/ desserts en erbovenop ook nog de langste Lopende Sushi bar van Europa! en natuurlijk sushi workshops!
Sushi in Rotterdam Fantastische aanbiedingen tot 70% op sushi in Rotterdam GROUPON.nl.
Zo kunt u vaker afspreken met uw vrienden om sushi in Rotterdam te gaan eten. Betaal met kortingsbonnen als u sushi in Rotterdam gaat eten! Als u sushi in Rotterdam gaat eten vergeet dan niet om de kortingsbonnen af te geven bij het betalen. Deze kortingsbonnen schelen u namelijk een hoop geld vooral als u met meer personen bent. Heeft u binnenkort van iemand een feestje en weet u nog niet wat u hem of haar moet geven? Geef een bon cadeau zodat zij ook met korting kunnen genieten van deze sushi in Rotterdam. Dat is toch een ontzettend origineel cadeau!
Itami.
De linkerzijde van de bar vormt het restaurantgedeelte en de rechterzijde het loungegedeelte. Geheel naar deze indeling zijn er twee menukaarten samengesteld het Teppanyaki Sushi menu voor het restaurant en het Sushi Fingerfood menu voor de loungebar. Onze gasten kunnen bij ons dus zowel uitgebreid dineren als borrelen in Japanse stijl. Teppanyaki 3-gangen keuzemenu voor 3095. Voor wie niet kan kiezen hebben wij verrassingsmenu's samengesteld 4 5 of 6 gangen. De moderne sfeer en inrichting maakt Itami tevens uitermate geschikt voor zakelijke lunches borrels of diners. Wij beschikken rechts van het loungegedeelte over een afgesloten en prachtig ingerichte zakelijke ruimte waar u ongestoord zaken kunt doen onder het genot van een hapje en drankje.
Sushi Rotterdam Visgilde Vermaas.
Spring naar het hoofdmenu. Sushi is een van de meest populaire gerechten van het moment. Dit lekkere hapje uit de Japanse keuken is enkele centimeters groot en bestaat uit gekookte rijst vaak gecombineerd met ingredienten zoals verse vis zeevruchten gebakken ei groenten en vruchten. Een heerlijke versnapering en het mooiste van allemaal is dat je echt niet naar de Japanner hoeft om te genieten van lekkere sushi. U kunt namelijk ook voor de lekkerste sushi terecht bij Vermaas Visgilde. Sushi van de lekkerste verse vissoorten! De sushi die wij aanbieden in onze viswikel in Rotterdam bestaat uit kleverige rijst en zit vol met de lekkerste ingredienten en natuurlijk verse zeevis.

Contacteer ons