Meer resultaten voor sushi workshop op locatie

sushi workshop op locatie
Sushi Workshop.
Sushi Clinic particulieren. Home of Sushi. Wat is Sushi. Sushi Clinic Assortiment. Sushi Clinic Catering. Sushi op Locatie. Sushi Clinic Zakelijk. Home of Sushi Wat is Sushi Sushi Clinic Assortiment Sushi Clinic Catering Sushi Workshop Sushi op Locatie Sushi Giftshop Contact.
Sushi Workshop Sushi Time.
Doe een sushi kinderworkshop en wordt een mini-sushichef! LET OP: Heeft u een Groupon bon gekocht? U dient zich dan in te schrijven via deze LINK: reserveren.groupon.nl. Schrijf u hier in voor een open inschrijf sushi workshop. Maak hieronder uw keuze voor een datum voor de Sushi Workshop voor locatie WTC Amsterdam.
Sushi workshop vanaf 2950, p.p. Thuis of op locatie Sushiworkshop.nl.
Wil jij samen met je vrienden, familie, collegas of gewoon met gezellige mensen een sushi workshop volgen? Wij bieden sushi workshops aan in heel Nederland, zowel op locatie als bij je thuis. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang de beste sushi workshop aanbieding!
Sushi TIP Voor meer dan 100 vrijgezellen uitjes en teamuitjes Workshopevents.
Wij geven deze workshop in onze eigen workshopruimte te Dordrecht maar deze sushi workshop is ook mogelijk op jouw eigen gekozen locatie, bijv. tijdens een teamuitje, op het werk, evenement of bij je thuis. Voor deze workshop hebben we geen kookstudio of keuken nodig. Wil je de sushi niet direct opeten na de workshop?
Kookeshi.
Het is mogelijk in heel Nederland. De sushi workshop kan verzorgd worden op je eigen locatie. Eigen locatie kan een bedrijfslocatie zijn of aan huis. De sushi workshop kan ook verzorgd worden bij een door Kookeshi voorgestelde locatie in jouw omgeving, hier zijn extra kosten aan verbonden.
Sushi De Luxe Sushi workshop op locatie.
Sushi workshop op locatie. Sushi workshop kids. Sushi workshop op locatie. SUSHI WORKSHOP OP LOCATIE. Sushi de Luxe is zo mobiel als het maar kan! Dus als dat betekent dat wanneer u niet naar ons kunt komen, dan komen wij gewoon naar u!
Sushi workshops vanaf 40 p.p.
De sushi workshop wordt door diverse partners gegeven afhankelijk van de regio. Hierdoor kunnen de vanaf-prijzen iets flucturen afhankelijk van de inhoud/duur etc. In veel gevallen bestaat de keuzemogelijkheid tussen het gebruiken van een beschikbare locatie van de partner tot het laten verzorgen van de sushi workshop de locatie van je eigen keuze.
Sushi Workshop Sushi Catering YourSushi.nl YourSushi.
Sushi workshop op jouw locatie. YourSushi verzorgt een gezellige, leerzame en smakelijke sushi workshop aan huis of op locatie bijvoorbeeld ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, babyshower of gewoon zomaar om gezellig met een groepje te genieten van het maken en eten van sushi.
Sushi workshop bij u thuis!
Ik leer u de volgende Japanse gerechten te maken.: Sushi: sushi rijst, klassieke nigiri sushi, maki sushi, tamago. Ik zorg natuurlijk voor alle ingredinten! Tijdens de workshop krijgt u tips over waar u sushi-ingredinten het best kunt kopen, en de recepten op papier om het niet te vergeten.

Contacteer ons