Resultaten voor cadeaubon sushi

cadeaubon sushi
Sushi: Aanbiedingen tot 70% met goedkope sushi aanbiedingen Groupon.nl.
Urban Sushi Den Haag. Urban Sushi, in hartje Den Haag, geeft een westerse draai aan traditionele sushi waarbij de chef veelal biologische producten gebruikt. Charlois: 25, uur onbeperkt sushi en grill inclusief een glaasje bubbels bij I Asian Fusion vanaf 2 personen.
Restaurant Sumo All you can eat.
Bekijk het Menu. SUMO SushiNoodle Bar. Sumo Sushi Express. Coming Soon Sumo Oriental Utrecht. All you can eat. Sumo bij u in de buurt. All you can eat. Onbeperkt genieten voor een vaste prijs. 48 years ago. Designed by K.Y.
Met de Dinerbon eten bij restaurant The Sushi Lounge Dinerbon.
Het vereist jaren van volledige toewijding aan het vak voordat iemand zich een Sushi chef mag noemen. Het is duidelijk, door de uitzonderlijke smaak van de sushi, dat er in Sushi Lounge een echte Sushi Chef werkt. U kunt dus nu ook in Nederland ervaren waar Echte Sushi naar smaakt.
Home Sushi TijdSushi Tijd.
Sushi was zeer goed en zeker in dit restaurant want wij eten vaak sushi en zijn zeker verwend op sushigebied. En zeker de laatste tijd dat sushi in een kwaad daglicht staat, ik zou zeggen sushitijd ga door met dit concept.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Sushi Mall.
Sushi Mall is het grootste Japanse restaurant van Noord-Nederland en hanteert een uniek Japans all you can eat concept. Met het all you can eat concept van Sushi Mall kunt u maximaal 3 uur genieten van al onze overheerlijke Japanse gerechten, een ware tongstreling voor de fijnproevers onder ons.
Kom genieten bij Motto Sushi van de lekkerste sushi in Alkmaar.
U dient 24 uur voor aankomst te reserveren i.v.m. Voor reserveringen op de dag zelf kunt u ons bereiken vanaf 13.00u via het telefoonnummer: 072 750 42 90 via de voicemail niet mogelijk. Motto Sushi in Alkmaar. Sushi eten in Alkmaar.
Sushi Zhu All you can eat.
Sushi Zhu biedt voor u het volgende.: 300 zitplaatsen Kinderspeelparadijs; Ruime parkeerplaats voor de deur Rolstoel toegankelijkheid Terras aanwezig betalingen kunnen gedaan worden met: pinpas, mastercard, visa, diners club en contant geld. Open vanaf 1600.: Spelregels All You Can Eat.
Yume Sushi Apeldoorn.
Welkom op de website van YuMe Sushi Grill. Ons Oosterse restaurant is gelegen aan het Caterplein, midden in het gezellige centrum van Apeldoorn. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken, maken onze koks de heerlijkste sushi voor u klaar.

Contacteer ons