Op zoek naar workshop sushi maken 2 personen?

workshop sushi maken 2 personen
Sushi Workshop Sushi Catering YourSushi.nl YourSushi.
YourSushi levert ook sushi catering aan zowel particulieren als bedrijven. YourSushi verzorgt een gezellige en leerzame sushi workshop vanaf 2 personen bij jouw thuis of bijvoorbeeld op kantoor ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, babyshower of gewoon zomaar om gezellig met een groepje te genieten van het leren maken van sushi.
Workshop sushi maken Tasty Bites Groupon.
Sushi maken is eigenlijk heel simpel, want het enige dat je hoeft te doen is overal een i achter plakken. Maki jouw eigen sushi, sashimi en nigiri tijdens een 2 uur durende sushi-workshop van Tasty Bites. Kies uit 3 opties. 2499, voor een sushi-workshop van 2 uur voor 1 persoon waarde 55. 4999, voor een sushi-workshop van 2 uur voor 2 personen waarde 110. 9999, voor een sushi-workshop van 2 uur voor 4 personen waarde 220. Voor de echte sushi-liefhebbers organiseert Tasty Bites op zondagen een twee uur durende workshop.
Sushi Workshop Sushi Time.
Wij leren het je graag. Je kunt je of inschrijven met de open inschrijf workshops indien je groep kleiner is dan 10 personen of je kunt een aanvraag doen voor een groepsworkshop. Onze workshops worden in ons restaurant in het WTC te Amsterdam gehouden. Onze sushi workshops duren standaard 2 à 25, uur, maar voor groepen kan korter ook op aanvraag. Je leert in deze tijd diverse soorten sushi te maken, nigiri, hosomaki, specialmaki en temaki handrol sushi. Tijdens de workshop staat er een lekker drankje voor je klaar en proosten we nog even met een glaasje saké.
Sushi workshop Leer zelf Sushi maken Kookles.nl.
Kom zelf sushi maken volgens de oude Japanse traditie tijdens onze sushi workshop. Natuurlijk met duurzaam gevangen verse vis. Of maak tijdens de workshop lekkere vegetarische sushi met verse groente opties. Kom alleen, met 2 personen of met een groepje.
Sushiworkshop incl. drankjes Sushi Time Amsterdam WTC Groupon.
106 voor een 25, uur durende sushiworkshop voor 4 personen waarde 226. 208 voor een 25, uur durende sushiworkshop voor 8 personen waarde 452. In 2 tot 25, uur tijd leer je rollen en kom je meer te weten over Japanse tradities en gewoontes. Je leert o.a. het volgende maken: nigiri vis, inari, hosomaki en specialmaki. Verder krijg je een boekje met recepten mee naar huis en geniet je ter plekke van je vers gemaakte visjuweeltjes. Aan het eind van de workshop is er een vrije ronde, waarin je alles nog eens kan oefenen en extra sushi kan maken voor thuis of onderweg.
All You Can Eat TakumiSushi workshop Utrecht, Japans masterclass bij restaurant Takumi.
Meld je dan aan voor onze inspirerende Sushi Workshop Basic. In deze workshop ontdek je de Japanse geschiedenis en filosofie van Sushis. Verras je partner en/of vrienden thuis met zelf gemaakte Sushis. Hoe bijzonder is dat! Locatie en tijd. Elke eerste zondag van de maand organiseren we deze basis workshop, die wordt georganiseerd bij Takumi in de Foodspot langs de A2. We starten om 1100: uur en uiterlijk 1400: uur zijn we klaar. Daarna kun je de Sushis in het restaurant opeten onder het genot van een kopje koffie of groene thee. Maar, je kunt er ook voor kiezen om ze ook lekker mee naar huis nemen! De kosten voor de workshop zijn 4750, euro per persoon. Agenda voor de komende maanden. 8 januari 2017. 5 februari 2017. 5 maart 2017. 2 april 2017. 7 mei 2017. 4 juni 2017. Wil je meedoen aan deze basic workshop? Stuur je aanmelding dan naar sushiworkshop @takumi-ya.nl. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen en de gewenste datum.
Restaurant Juliana. HET Chinees en Japans restaurant in Utrecht en omstreken.
Workshop type 2. 4 uurs Sushi Workshop Sushi" Golden Experience." Wat gaan we doen? Welkomstdrankje Japanse Thee of Koffie. Introductie video over Sushi maken. herkomst en achterliggende gedachten vanuit het Oosten. Dubbele lading: wie en wat is Juliana" en waar staan wij voor.
Sushiworkshop.com Deal van de dag Groupon.
Check Oh, en heerlijke saké, groene thee en fris tijdens je masterclass? Tijdens de sushiworkshop van Sushimaken.com leer je sushi nigri maken een bolletje rijst waar de vis of iets anders op ligt, sushi maki rijst met vis of iets anders in zeewier gerold en sushi maki inside out roll rijst met vis of iets anders in zeewier gerold met de rijst aan de buitenkant. Vegetariërs kunnen ook heel erg goed bij Sushimaken.com terecht de ingrediënten zijn erg gevarieerd, zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kunnen worden gemaakt. Een masterclass eerlijk en supergezond eten rollen voor weinig? Profiteer van de gezonde Grouponkorting en betaal de helft slechts 25 euro voor een wervelende sushiworkshop van Sushimaken.com Groupon aanbiedingen Diensten Workshop Sushi whorkshop Diensten Amsterdam Workshop Amsterdam Sushi whorkshop Amsterdam Meer deals uit deze categorie 1. Samsung Galaxy Tab USBkit voor het aansluiten van je camera, USBstick en andere elektronica op je Galaxy tab, inclusief verzendkosten vanaf 14 2. 19 voor een luxe gelaatsbehandeling bij Wellness Salon Maritza waarde 4250, 3. Waardebon van 50, 100 of 200 euro voor het gehele assortiment van Golfstore Eindhoven vanaf 19 4. 3gangen keuzemenu voor 2 of 4 personen bij Pizzeria Vesuvio vanaf 29 5.
Workshop Shibuya.
De gasten leren sushi te maken van de chef. Workshop Sushi 6250, p.p. Workshop van 4 uur met all in diner all you can eat. Open Sushi Workshop Day. Elke laatste zondag van de maand een workshop van 2 uur. Aanvangstijd om 1600: uur. groepsarrangement vanaf 10 personen.

Contacteer ons