Zoeken naar workshop rotterdam

workshop rotterdam
Workshops en cursussen in Rotterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Ik heb een atelier in Rotterdam waar minimaal 8 en maximaal 16 mensen een tekenworkshop naaktmodel kunnen volgen.De workshop duurt 2 uur, bijvoorbeeld van 15.00 tot 17.00.Maar andere tijd. Afrika percussie workshops, teambuilding en lessen. WorkshopMet een workshop djembe leer je elkaar op een ontspannen manier van een heel andere kant kennen.
Chocolade workshop rotterdam.
In een sfeervolle ruimte gaat u drie uur lang zelf aan de slag met het maken van bonbons en andere lekkernijen. Wat houdt de workshop in? Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over de verwerking van boon tot cacao. Daarna gaat u zelf aan het werk. Onder leiding van een chocolatier en een assistente maakt u bonbons, truffels en een chocoladeschaaltje. Kilos chocolade worden verwerkt tot handzame bonbons in de meest uiteenlopende vormen. Als kers op het gebakje leert u hoe u versieringen op moet spuiten. De eindresultaten gaan prachtig verpakt mee naar huis. Dag, tijd en locatie zaterdagmiddag-workshop. Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur op de locatie Lange Haven Schiedam óf Delftsevaart Rotterdam.
Wokshop bon in Rotterdam: Spaar tot 70% op workshops in Rotterdam GROUPON.nl.
Het maakt jouw workshop in Rotterdam stukken voordeliger. Trouwens, een kortingsbon voor een in Rotterdam te volgen workshop is ook geen slecht idee om iemand cadeau te doen! Voordelige workshop in Rotterdam. Met extra korting meedoen met een leuke workshop in Rotterdam?
Agenda Maak Rotterdam.
Zaterdag 11: Workshop Borduren Furry Nice 2. In deze workshop, gegeven door Nicole van Follow the white bunny, leer je de borduurtechniek furry stitching. Kosten; 65, inclusief matriaal, drankjes en een stukje taart. De workshop wordt gegeven op 4 11 juni, van 11.00 tot 13.00.
Workshop Nachtfotografie Rotterdam De Rooij Fotografie.
Tijdens een intensieve workshop in het centrum van Rotterdam worden de technieken toegelicht die je kunt gebruiken om schitterende nachtfotos te maken. Ten opzichte van de workshops van 2012, 2013, 2014 en voorjaar 2015 bevat deze workshop nieuwe onderdelen én nieuwe fotolocaties.
Rotterdam Olala Chocola.
3035 KC Rotterdam. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Stuur een e-mail. Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 17.30. Zaterdag: 10.00 17.00. Bonbons maken kleine groep. Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van 4 tot en met 7 personen.
Bloomon Workshop Rotterdam 19 juli 2017 Tickets, woe, 19 jul. 2017 om 1730: Eventbrite.
Bloomon Workshop Rotterdam 19 juli 2017 in The Tea Lab. Westewagenstraat 80, 3011 AT Rotterdam, Netherlands. Met de auto. Sla dit evenement op. Log in of meld je aan voor Eventbrite om evenementen op te slaan die je interessant vindt.
Workshop Rotterdam Monsterevents.
En in Rotterdam is het met haar vele leuke restaurantjes en cafés altijd gezellig! Wij bieden in deze mooie stad allerlei bijzondere en verrassende workshops aan. Dus zoek niet langer naar een workshop voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellendag, want met Monsterevents in Rotterdam heeft u het gevonden!
In Vuur en Vlam Mozaiekhuis.
Workshop Glas Mozaïek. Workshop Mozaïek Uitgebreid. Grote stappen gauw thuis mozaiek. Cursus Professionele Aanpak 2016. E-mail adres: Inschrijven! In Vuur en Vlam Smederij en Mozaïekhuis. Libanonweg 14 c. 3061 KH Rotterdam. Winkeltijden Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 12.00 16.30. Of op afspraak 0624438126.

Contacteer ons