Meer resultaten voor workshop koken

workshop koken
Kookworkshops eetverleden.
De workshops starten met een lekker glas wijn met hapjes en een inleiding over de historische keuken in de periode waaruit je gaat koken. Ook tijdens het koken en tafelen worden keukengeheimen uit vervlogen tijden onthuld. Je gaat naar huis met niet alleen een leuke en leerzame ervaring maar ook met een leuk receptenboekje. Door de eeuwen heen. Je kunt kookworkshops uit verschillende tijdsperioden doen Oudheid Middeleeuwen Renaissance en Gouden Eeuw. Daarnaast is er een kookworkshop waarbij je door de eeuwen heen kookt de Vergeten Eten workshop. Alle workshops zijn zowel in de middag als in de avond te boeken voor groepen.
Librije SHOPPEN Eendaagse lessen koken Koken Librije's Workshops.
Magento Commerce Search Zoeken. Tijdens deze veelzijdige workshop nemen wij u graag mee op een culinaire reis rond de wereld. Wij hebben de traditionele High Tea een feestelijke metamorfose gegeven. In plaats van een kop thee schenken wij een goed glas wijn en gaan wij gezamenlijk aan de slag met heerlijke lekkernijen! 23-09-2017 La Cucina Italiana.
Kookstudio De Boet Restaurant.
U kunt hier in intieme sfeer de kneepjes van het vak leren. Of u nu met acht of dertig personen bent een compleet menu wilt koken of maar één gerecht alles is mogelijk in overleg met de chef. Tip Op zaterdag morgen kunt u verse vis kopen in de IJsselmeer visafslag. Deze vis kunt u meenemen naar De Boet waar onze chef u leert om de vis te fileren en te bereiden tot een heerlijk gerecht. Bekijk hier een mooie impressie op video van Wouter Ras. Lunch van 1200 tot 1400. Diner van ma t/m zaterdag vanaf 1730. Zaterdag geen lunch / Zondag gesloten.
Kookstudio koken midden in een biologische tuin.
De workshops zijn geschikt als gezinsuitje vrienden uitje familie uitje een bedrijfsuitje of teamuitje. Kijk bij agenda voor de eerst volgende activiteiten speciaal voor individuele inschrijvingen en kleine groepjes. Koken in de kookstudio van Sprankenhof. Prijs bij 18 personen 3680 p.p. Inclusief welkomstdrankje en koffie/thee als afsluiting. U kookt een 4-gangen diner met keuze uit verschillende themas dit kan zijn. Koken met vergeten groentes en bijzondere kruiden. Koken met de producten van het seizoen. Koken met producten uit de directe omgeving. Of een thema naar eigen wens. Informeer hier voor een offerte op maat aangepast aan uw groep en wensen voor deze Workshop diner. Prijs bij 18 personen 3125 p.p. Inclusief welkomstdrankje en koffie/thee als afsluiting.
Koken workshop Kaasboerderij Weenink.
Bij kaasboerderij Weenink kon u altijd al kennis maken met de basis van het landleven. En dat is nu uitgebreid met kookworkshops onder begeleiding van onze kok. Uw groep wordt ontvangen met een hapje en een drankje daarbij krijgt u uitleg van het 3-gangen menu dat u met uw groep gaat bereiden. Vervolgens gaat u 2 uur koken en daarna gezellig samen eten en genieten van hetgeen u gemaakt heeft. Tijdens het eten krijgt u 2 consumpties.
Kookworkshops Wegmetdebaas.
Of wat dacht u van een kookstrijd? Welk team maakt het lekkerste gerecht en welk team weet het meest over het eten en de afkomst? U kunt dit ook combineren met bijvoorbeeld een cocktailworkshop of een workshop bonbons maken! Leuke en Persoonlijke Kookworkshops. La Casserole Leuke en Persoonlijke Kookworkshops in Eindhoven en Sint Oedenrode. Organiseert u een leuke en gezellige middag of avond voor familie vrienden of collegas? La Casserole heeft een paar originele kookworkshops op de plank staan 3 of 4 gangen diner Spaanse. Van 10 tot 300 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje.
Kookworkshop Breda Landgoed Wolfslaar Breda Noord Brabant.
Wolfslaar Keuken en Keldergeheimen. 6 landen 6 wijnen. De wereld van bubbels. Historische buitenplaatsproeverij inclusief wandeling. Olijfolie en aceto-balsamico workshop. Aanvragen Uw wensen opmerkingen en contactgegevens kunt u in de volgende stap invullen. Neem dan contact op met Mariska Hummel of Marlene Stoffelen. 076 560 80 00. Fabulous Team Outing Iver Ships. Genoten van de workshop. Jaap Mulders UWV Werkbedrijf. De 5 zekerheden van Landgoed Wolfslaar. Inspirerende locatie in een bosrijke omgeving. Stijlvolle salons met alle faciliteiten. Culinaire beleving op sterniveau. 200 gratis parkeerplaatsen 2 elektrische oplaadpunten.
Vegetarische catering vegetarisch koken vegetarische kookworkshop STER.
Ster organiseert ook kookworkshops in De kersentuin in Schalkwijk. Dit is voortaan de thuisbasis van Ster. De andere locaties blijven ook beschikbaar. Dit weekend hebben wij bij jou de workshop KOKEN MET DE KOK gevolgd. Wat een leuke ervaring. Met de heerlijkste ingrediënten en praktische tips toverden wij een heerlijk 3 gangen diner op tafel. Daar hebben wij in de gezellige huiskamer van de Kersentuin van genoten. Het dessert van chocolade mousse met stoofpeertjes en caramelroomijs was super lekker. Hanke bedankt voor de leuke en inspirerende workshop! Wat een lekkere makkelijk zelf te maken recepten! En met goede eerlijke producten. Kookworkshop was goed voorbereid en lekker losjes uitgevoerd.
Workshop koken Tilburg Femz workshops en citygames.
FEMZ organiseert diverse kookworkshops zoals tapas sushi of heerlijke delicatessen! Vind je het leuk om samen met je familie of je vrienden en vriendinnen aan een workshop koken mee te doen in Tilburg? Dan ben je bij FEMZ aan het juiste adres. Wij organiseren diverse kookworkshops zoals het maken van tapas sushi en delicatessen als bonbons en cupcakes. Leuk om te doen heerlijk om op te eten. Gezellig als bedrijfsuitje tijdens een familiedag of als opwarmertje voor een vrijgezellenfeest. Ook mogelijk in combinatie met één van onze andere activiteiten. Wil je een arrangement samenstellen en heb je interesse in een gratis en geheel vrijblijvende offerte?

Contacteer ons