Resultaten voor workshop koken

workshop koken
LEFV Workshop Koken met LEFV Leerzaam Praktisch Gezellig.
Workshop Hormonen in Balans. Workshop Koken met LEFV. U bevindt zich hier: Home Dit doet LEFV Workshop Koken met LEFV. Workshop Koken met LEFV. Koken met LEFV. De workshop Koken met LEFV is bedoeld voor iedereen die lekker gezond wil leren koken en bestaat uit één middagdeel.
De Kleyne Sint Jacob.
In de grote keuken ontstaan tijdens het koken en borrelen nieuwe ideeën en is menige relatie verdiept. Maar natuurlijk kun je in het kookatelier óók met je gezin, vrienden of familie een fantastisch feest vieren. Daar hebben wij geweldige herinneringen aan! Tussendoor even in de buitenlucht? De deels overdekte binnen en buitenplaats hebben een relaxte, ontspannen Mediterrane sfeer. Het kookatelier bezoek je niet, het kookatelier beleef je. Bent u op zoek naar een mooie locatie om te vergaderen, brainstormen of een zakelijke bespreking? In de fijne ambiance van ons kookatelier is van alles mogelijk. Vergaderlunch of ontbijt, bedrijfsworkshop, noem maar op! Houd deze pagina in de gaten om je aan te melden voor de leukste kookactiviteiten in onze kookstudio. Volg een culinaire workshop, kookcursus of kookles.
Kookworkshops eetverleden.
Ook tijdens het koken en tafelen worden keukengeheimen uit vervlogen tijden onthuld. Je gaat naar huis met niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar ook met een leuk receptenboekje. Door de eeuwen heen. Je kunt kookworkshops uit verschillende tijdsperioden doen: Oudheid, Middeleeuwen, Renaissance en Gouden Eeuw. Daarnaast is er een kookworkshop waarbij je door de eeuwen heen kookt: de Vergeten Eten workshop.
Workshops Betty Blue.
De sterren van de hemel koken. Tijdens deze nieuwe workshop wordt er een restaurant-waardig 4-gangen-diner gekookt en is er veel aandacht voor kooktechnieken en productkennis. We starten met een amuse en een glas bubbels en serveren bij iedere gang een bijpassende wijn.
Kookstudio Catering Koken met Mark.
aspergefabriek asperges bedrijfsuitje creatief culinaire beleving drenthe events Franse workshop Frans koken bij Mark Friesland Groningen italiaans Italiaans koken bij Mark koffiebranderij koffielust kok aan huis kookworkshop kookworkshops Mv Our World oesters oude Gracht 4a over ons Tapas workshop thuiskok veenhuizen workshop zomerkoningkjes.
Combi-workshop Koken Bloemen Culinair Creatief.
Overige combi-workshops mogelijk, zoals o.a: Koken Kleiduifschieten Koken Schilderen Koken Sieraden. Bent u geïnteresseerd? Meldt u groep dan aan! Duur: 4 uur. excl btw, incl. Betaling: bij aanvang van de workshop. Minimum aantal personen: 12. Dit product is niet meer op voorraad.
Koken met Passie.
Leer koken met verse producten en laat je leiden door de seizoenen. Proef de smaken uit de verschillende regios met elk haar eigen keuken. Als je de geheimen van de Italiaanse keuken wilt leren, met verse authentieke ingrediënten, en te genieten van het gene je met je eigen handen hebt bereid, dan nodig ik je hartelijk uit om een van mijn workshops te volgen. Op de pagina Workshops kun je een keuze maken welke workshop het beste bij jou avontuurlijke smaak past.
Home.
Vergaderen en koken gaan erg goed samen bij vergaderlocatie Het Inspiratiehuis op Arnhems Buiten. De workshop kan al vanaf 8 personen en kost 3850, pp incl. De workshop duurt ongeveer 3 uur. De prijs is exclusief eventuele locatiehuur en drinken/drank.
Workshops Demo's' Jules Destrooper.
Jules Keuken bezoek centrum met gids en demo met proeverij van 5 verrassende hapjes met een cava of streekbiertje 1500, pp. Schrijf je in voor een workshop koken met Jules Destrooper koekjes. Deelnemers krijgen een glas cava en gaan dan samen met onze chef aan het werk.

Contacteer ons