Zoeken naar kook workshop

kook workshop
Kookworkshop Breda Landgoed Wolfslaar Breda Noord Brabant.
Zaterdag 16 september Kook en wijnworkshop Najaar op het Landgoed. Zaterdag 28 oktober Kookworkshop met Maarten Camps en Kayleigh van Gool. Zaterdag 2 en 9 december Kook en wijnworkshop Een stressvrije Kerst. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze workshops min. Bent u met minder dan 10 personen? Dan heeft u mogelijk interesse in één van onze workshops met open inschrijving.
Kookworkshops Gelderland Groessen Zevenaar Arnhem.
Kookworkshops Gelderland in moderne omgeving. De Groene Schuur Groessen. Nabij zevenaar Duiven Gelderland.
Masterclasses leren van Top Chefs bij De Kookfabriek De Kookfabriek.
Leer koken van een echte Top Chef! Kom naar een Masterclass en leer de tips van de Meester voor 8500.
Kookworkshops 1001activiteiten.nl.
8 tot 100 personen. Loon op Zand Eindhoven Waalwijk Regio Eindhoven Beek en Donk Breda Den Bosch Nuenen. Kookstudiobrabant.nl biedt ruim 40 kooklocaties aan verspreid over heel Noord-Brabant. Erg populair is onze Black-Box workshop een unieke teambuilding workshop waarbij u in teams gaat koken zonder recepten. Workshop Pizza bakken met pop-up pizzabakkers van Hemelse Pizza. Vanaf 6000 per persoon. Workshop Pizza Bakken Activiteit inclusief diner. Leer de perfecte pizza maken van de pizzabakkers van de pop-up pizzabakkers van Hemelse Pizza uit Woerden. Tijdens deze workshop leert de pizzabakker je om het pizzadeeg te maken en te kneden tot een perfecte platte pizzaboden. Ook maak je samen een heerlijke tomatensaus voor op de pizza.
Individuele kookworkshops en cursussen Keizer Culinair.
Neem deel aan onze kookworkshops. Krijg tips tricks van een professionele kok. Schaaf je kooktechnieken bij. Deel je passie met andere kookliefhebbers.
De Kooksalon.
De Kooksalon. Het Unieke van de Kooksalon is dat u zich zowel zakelijk als particulier individueel met z'n tweeën of met een groep tot 30 personen kunt opgeven.Zie onze agenda voor de komende geplande kookworkshopsGroepen vanaf 10 personen kunnen zich ook op andere dagen dan onderstaande inschrijven.Dagprogramma'sZaterdag 1030 1330 uur
Kookworkshops Miele.
Heeft u een passie voor koken proeven en eten beleven? Het Miele Culinary Institute organiseert smakelijke kookworkshops met vele verschillende thema's.
Kookworkshop Etenschap Kookstudio BBQ Catering.
Zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort. ENGIE / COFELY GDF SUEZ. Ik heb de lowslow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord. Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk! Mede namens de echt goede catering.
Kookworkshop op inschrijving Brasserie Meelfabriek Zijlstroom Kookworkshops Leiden Leiderdorp.
Bezoek Brassserie Meelfabriek Zijlstroom voor de meest exclusieve kookworkshops in Leiden Leiderdorp en omgeving. Zelf koken en genieten van onze prachtige kookstudio kan bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom.

Contacteer ons