Op zoek naar workshop amsterdam 2 personen?

workshop amsterdam 2 personen
sushi workshop sushi recepten kookworkshop amsterdam 2 personen.
sushi workshop 2 personen. kookworkshop amsterdam 2 personen. Kookles in Amsterdam De Amsterdamse Kookschool Lekker eten koken. 1-daagse Kroket Kookworkshop 12-05-2016. Moederskeuken kookworkshop ItaliaansKookworkshop italiaans in Amsterdamse kookstudio. Moederskeuken biedt ook een kookworkshop Italiaans aan voor 1 of 2 personen of andere kleinere groepen op inschrijving. In deze eenmalige kookcursus leert men ook meer specifiek over snijtechnieken kooktechnieken tips en de producten die worden gebruikt. Ontdek nieuwe smaken en recepten uit diverse streken en landen.
COCKTAIL WORKSHOP in Amsterdam vanaf 2150 p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
SHAKE IT werkt nauw samen met een aantal gerenomeerde restaurants in Amsterdam waar wij onze cocktail workshop organiseren de cocktail workshop in Amsterdam is tevens uit te breiden met een borrelhapje of een aansluitend 3 gangen keuze menu! Het is tevens mogelijk in Amsterdam en in de regio Aalsmeer Zaanstad Huizen en Amstelveen de cocktail workshop op je eigen locatie te boeken! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over de cocktail workshop in Amsterdam of in een van de andere plaatsen Aalsmeer Zaanstad Huizen en Amstelveen. 15 UUR LANG SHAKEN PROEVEN FUN! Zelf leren hoe je je favoriete cocktail maakt? SHAKE IT biedt cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie!
Sushi Workshop Sushi Time.
020-575 3200 Strawinskylaan 85 1077 XW Amsterdam. Aan de lopende band.
Liquidaddiction Deal van de dag Groupon.
De workshop wordt wekelijks gegeven in Het Badhuis in Amsterdam van donderdag t/m zondag van 19 tot 21 uur. Groupon aanbiedingen Diensten Workshop Cocktail Workshop Diensten Amsterdam Workshop Amsterdam Cocktail Workshop Amsterdam Meer deals uit deze categorie 1. 10 voor een waardebon van 25 te besteden aan het heleassortiment op de Yves Rocherwebsite incl. verzendkosten en gratis geschenk t.w.v. 1 of 2 iPhone cases in diverse kleuren om een iPhone 4s in te bewaren en beschermen vanaf 19 3. 14 voor 2 paar verzorgende gelzolen waarde 28 4. Strand in Italië 2 3 4 5 of 7 overnachtingen voor twee personen in Hotel Miramare Continental Palace in de Italiaanse badplaats San Remo incl. ontbijt vanaf 7450 p.p.
Wokshop bon in Amsterdam Kortingen tot 70% op workshops in Amsterdam GROUPON.nl.
15 minuten vliegen met daarbij een briefing fotomoment sleutelhanger luchtdoop-certificaat en compleet verzekeringspakket. Geniet van een workshop in Amsterdam naar keuze. In Amsterdam een workshop volgen? In Amsterdam is bijna alles te vinden. Naast de vele bezienswaardigheden biedt Amsterdam workshop mogelijkheden in diverse soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop cocktails maken of een kook workshop? De keuze is enorm en voor iedereen is wel een leuke of leerzame workshop in Amsterdam te vinden. Of je nu van dansen koken zingen sporten of schilderen houdt in een geschikte workshop in Amsterdam ligt binnen handbereik. Deze diensten worden in Amsterdam georganiseerd door enthousiaste ondernemers die u op de diverse gebieden graag iets bij brengen.
Workshop creatieve en actieve workshops.
In het Afrika Museum wacht binnen én buiten één groot avontuur! Vier feest met verschillende culturen in het JHM Kindermuseum. geopend elke dag geopend. De joodse familie Hollander nodigt je uit voor een kijkje in hun huis en leven in het JHM Kindermuseum. Leer alles over joodse tradities en bak een joodse challe een heerlijk gevlochten broodje. Duik in de geschiedenis van Delfts blauw aardewerk. geopend elke dag geopend. DELFT ZUID-HOLLAND Ontdek de geheimen achter het eeuwenoude Delfts Blauwe servies. In de Koninklijke Porceleyne Fles vind je er alles over. Het is de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Rijksmuseum een must voor iedereen.
Cocktail workshop Barça.
Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een cocktail workshop. Neem Contact met ons op via het formulier en wij sturen je uitgebreide informatie over de mogelijkheden. De workshop is beschikbaar vanaf 8 personen. Een culinaire hemel op aarde. Drink in Spaanse sferen een goed glas Cava of het lekkere hippe Spaanse drankje Tinto de verano of Aqua de Valencia op ons terras in de zon of een Caña aan de bar. Dompel je volledig onder in de Catalaanse eetcultuur door een aantal van onze heerlijke tapas te bestellen. Echte Catalaanse favorieten en aanraders zijn Pan con tomate Tortilla española Croquetas Boquerones en vinagre en Pimientos de Padrón.
Graffiti workshop bij Graffitinetwerk in Amsterdam of Rotterdam.
De graffitiworkshop duurt ongeveer 2 uur. Na afloop krijgen je een graffiti kit mee naar huis. Bestel de Blauwe Pluim. Neem deel aan een Graffitiworkshop voor 2 personen. Tijdens deze workshop leer je het concept en de technieken van het graffiti spuiten. Tijdens de workshop ontvang je uitleg over de basisprincipes van het graffiti spuiten. De workshops worden gehouden in Amsterdam en Rotterdam op vooraf vastgestelde data. De graffitiworkshop duurt ongeveer 2 uur. Na afloop krijgen je een graffiti kit mee naar huis. Bestel de Paarse Pluim. Neem deel aan een Graffitiworkshop voor 3 personen. Tijdens deze workshop leer je het concept en de technieken van het graffiti spuiten. Tijdens de workshop ontvang je uitleg over de basisprincipes van het graffiti spuiten.
Cocktail workshop Amsterdam boot Beleef Amsterdam Bootuitjes.
Shake je eigen perfecte cocktail met een prachtig uitzicht. Samen met onze professionele shaker gaat u zelf stirren garneren mixen en shaken om de overheerlijkste cocktail te maken. Er zal worden uitgelegd waar de cocktail vandaan komt uw drank kennis wordt getest en waar mogelijk vergroot. Tijdens de anderhalf uur durende cocktailworkshop ontvangt iedereen drie overheerlijke cocktails! Tijdens de workshop ontdek je de geheimen van de cocktails. De drie cocktails maak je zelf aan de hand van alle technieken die je tijdens de workshop leert.

Contacteer ons