Resultaten voor workshop amsterdam 2 personen

workshop amsterdam 2 personen
Cocktail workshop Amsterdam boot Beleef Amsterdam Bootuitjes.
Meer informatie Reserveren. Cocktail boot Amsterdam. Vanaf 10 personen. Va 24 per persoon inclusief btw. Shake je eigen perfecte cocktail met een prachtig uitzicht. Samen met onze professionele shaker gaat u zelf stirren, garneren, mixen en shaken om de overheerlijkste cocktail te maken. Er zal worden uitgelegd waar de cocktail vandaan komt, uw drank kennis wordt getest en waar mogelijk vergroot. Tijdens de anderhalf uur durende cocktailworkshop ontvangt iedereen drie overheerlijke cocktails! Tijdens de workshop ontdek je de geheimen van de cocktails.
cocktails workshop amsterdam 4 personen Funny Events.
Themafeest / Personeelsfeest. Posts Tagged with cocktails" workshop amsterdam 4 personen." Tropical Cocktail Workshop. donderdag, januari 19, 2012. Ben je gek op cocktails en probeer je altijd alle mixen uit? Begin of eindig je vrijgezellendag, familiefeest of personeelsuitje in Amsterdam dan met de oergezellige Cocktail Workshop!
COCKTAIL WORKSHOP in Amsterdam vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
PRIJZEN: COCKTAIL WORKSHOP AMSTERDAM. Om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten wij er waarde aan. een pakket op maat te bieden, dat op maat is voor uw evenement. ONZE DIENSTEN ZIJN INCLUSIEF.: Enthousiaste uitleg over de geschiedenis van de cocktail. Drankenkennis en leuke weetjes. Uitleg cocktail gereedschap. U gaat u eigen cocktails maken op basis van een goed samengestelde. cocktailkaart alcohol en non-alcoholische optie. Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! Verkorte Workshop: 45 min. Inclusief 1 cocktail p.p. 10 personen bestellen.
Creatieve workshops 1001activiteiten.nl.
Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk waarbij je net zolang door kunt gaan totdat jij tevreden bent over het eindresultaat. Workshop mozaïeken met collega's' in Amsterdam. 2975, tot 3995, per persoon. 5 tot 24 personen. Vergaderarrangementen Creatieve workshops.
Cocktailworkshop voor 2-10 pers. Bar Lunar Groupon.
9999, voor een cocktailworkshop voor 8 personen waarde 240. 11999, voor een cocktailworkshop voor 10 personen waarde 300. Tijdens deze workshop van een uur leer je de basics van mixologie en ga je aan de slag met 2 cocktails die je daarna lekker zelf opdrinkt. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week m.u.v. Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimum leeftijd 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Over Bar Lunar. Bar Lunar bevindt zich in de sfeervolle Halvemaansteeg, tussen de Amstel en het Amsterdamse Rembrandtplein in het hart van de stad dus. Voor een avondje uit valt de plank daar dan ook niet mis te slaan. Je kan er een cocktailworkshop volgen, maar de drankjes kan je tot die tijd prima overlaten aan het gezellige personeel. Waag jij je gewoon tussendoor aan een dansje. In en om Amsterdam.
Workshops in Amsterdam met maximaal effect Puur Amsterdam.
Bekijk de categorieën en kies uw favoriet. Alle workshops zijn leuk! Komt u er niet uit? Bel ons op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de leukste workshop voor uw gezelschap. De workshops organiseren we op meerdere plekken in de Amsterdam en kunnen we daarom perfect laten aansluiten bij andere activiteiten.
Cocktail workshop Barça.
Werken bij barça. Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam 31 020 470 41 44. Werken bij barça. T/m 8 personen. Meer dan 8 personen. Leer te shaken als Tom Cruise en creëer je eigen cocktails in een handomdraai. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een cocktail workshop.
Graffiti workshop bij Graffitinetwerk in Amsterdam of Rotterdam.
Deelname aan een Graffitiworkshop voor 10 personen. Tijdens deze workshop leer je het concept en de technieken van het graffiti spuiten. Tijdens de workshop ontvang je uitleg over de basisprincipes van het graffiti spuiten. De workshops worden gehouden in Amsterdam en Rotterdam op vooraf vastgestelde data. De graffitiworkshop duurt ongeveer 2 uur.
Cocktail Experience cocktail workshop amsterdam, workshop cocktails maken amsterdam.
Een voorbeeld van een cocktail workshop in Amsterdam in een arrangement.: 1 uur workshop cocktails maken Amsterdam 2 cocktails p.p. Drie gangen menu met of zonder drankarrangement. Vanaf 5420, p.p. Natuurlijk kan je ook zelf de dag indelen en alleen een cocktail workshop bij ons boeken in Amsterdam.

Contacteer ons